Tisztelt Komáromiak! Kedves Barátaim!

Tisztelt Komáromiak! Kedves Barátaim!

Kérem olvassák el Önöknek írt levelem a Szia Komárom oldalán:

A képviselői munkám arra ösztönzött, hogy egyre alaposabban, mélyrehatóbban lássam át összefüggéseiben a város lehetőségeit. Rengeteg kihasználatlan lehetőséggel találkoztam. Tisztában vagyok vele, hogy az íróasztal és szószék mögül ezeket a feladatokat nem lehet megoldani. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem lehet egyedül helytállni.

Az elmúlt időszakban azt tártam fel, hogy vagyunk-e elegen, akik hasonlóan gondolkodnak: hogy Komárom többre érdemes, hogy új lendületet kell kapnia, hogy a lehetőségek tervekké, majd fejlesztésekké változzanak. Ismerni akartam az Önök gondolatait, az Önök igényeit, nehézségeit, kíváncsi voltam az Önök megoldásaira. Ennek okán a nyakamba vettem a várost, és törekedtem a személyes találkozókra. A panaszáradat, ami az utcákon árad felém, a hálás tekintetek, a szívélyes fogadtatás most arra ösztökél, hogy közvetítsem, kihangosítsam a komáromi lakosok valós problémáit.

Megnyugtató számomra, hogy igen, éppen elegen vagyunk ahhoz, hogy tevékeny emberként vegyünk részt Komárom jövőjének formálásában. Éppen annyian vagyunk, hogy az önkormányzati testületben minden képviselői széket elfoglaljunk. Gondos mérlegelés után, egy hiteles szakmai csapat támogatását élvezve nekivágtam a polgármesteri szék megpályázásának.

Ezúton is köszönöm, és nagyon megtisztelőnek érzem azt a rengeteg biztatást, amit az elmúlt hetekben kaptam. Mert az új lendület adott! Hogy ez ne csak tetszetős ábránd legyen, Önökre, komáromi polgárokra van szükség. Önökre, akik egy élettel teli, fejlődő polgári városnak szeretnék tudni Komáromot! Mi készen állunk! Mindent Komáromért, mindent Önökért, mindent Önökkel, de semmit sem Önök nélkül!

Kérem, támogassa a Szövetség képviselő-jelöltjeit! Támogasson Bennünket az október 29-ei választásokon!

Bauer Ildikó
Komárom polgármesterjelöltje