Hozzunk együtt új lendületet Komáromba!

A Szövetség komáromi csapata nemcsak eseti programelemekkel, hanem hosszú távú vízióval rendelkezik szeretett városunkról. Azonban tisztában vagyunk vele, hogy ez akkor hiteles, ha nem azért születik, mert jól mutat a papíron. 

Minden program és vízió annyit ér, amennyit meg tudunk valósítani belőle. Mindeközben elengedhetetlen, hogy az a komáromiak érdekeit szolgálja, megkönnyítse az érvényesülésüket. 

Éppen ezért számítunk Önre, fontos a véleménye! Kérem, tiszteljen meg bennünket azzal, hogy eljuttatja hozzánk véleményét a Komáromot érintő legfontosabb kérdésekben!

Segítőink személyesen is rendelkezésre állnak, azonban a következő módon is visszajelezhet nekünk:
E-mailben: szovetsegbenkomaromert@gmail.com
QR kód beolvasásával: …

Hadd ismerjük meg, mi fontos Önnek! Számítunk Önre! Számítunk egymásra! 

  1. Egyetért-e Ön azzal, hogy Komárom városa a fennálló parkolási nehézségek enyhítésére új parkolóhelyeket hozzon létre?

  2. Egyetért-e azzal, hogy Komárom városa többet fordítson a városi utak és járdák karbantartására, felújítására?

  3. Egyetért-e Ön azzal, hogy a komáromi városvezetésnek és különösen a város mindenkori polgármesterének többet kell tennie a városon belüli teherforgalom csökkentéséért?

  4. Egyetért-e azzal, hogy a városnak többet kell tennie azért, hogy jól fizető munkahelyek létesüljenek Komáromban?

  +1 Köztudott, hogy az önkormányzatok gazdálkodását újra kell gondolni a közeljövőben. Melyik az a három terület, amelyet Ön a legfontosabbnak tart Komárom szempontjából? 

  +2 Van-e bármilyen egyéb megjegyzése, észrevétele, tanácsa, javaslata a Várost illetően?